27.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


6 червня у Холі Чемпіонів НСК «Олімпійський» м. Київ відбувся молодіжний форум «Формат: Європеєць» організований Представництвом ЄС в Україні. В рамках форуму була проведена церемонія нагородження переможців конкурсу «ЄС: вибір української молоді». Євроклуб «Власна справа» під керівництвом Наталії Володимирівни Мельник, що працює у ДПТНЗ «Березнівське вище професійне училище» став переможцем у номінації «Конкурс блогів» та був нагороджений сертифікатом на придбання техніки для потреб євроклубу у мережі магазинів Comfy.
 
Цьогоріч тисячі молодих людей з усіх куточків України долучилися до європейського руху, взявши участь у конкурсах аудіо, відео, фото, блогів та, навіть, пісні. Члени  журі почали оцінювати конкурсні роботи ще в травні. ... Читать дальше »
Переглядів: 490 | Додав: admin | Дата: 08.06.2016

Сьогодні майже у всіх професійно-технічних навчальних закладах області активно працюють євроклуби. За півтора роки існування євроклубів у ПТНЗ області було доведено на практиці, що учням справді цікаво пізнавати подібність та відмінність систем цінностей, культур та традицій різних країн Європи. Євроклуб для молоді, що навчається у ПТНЗ області – це, перш за все, можливість продемонструвати свої здібності креативно та чудова мотивація до вивчення іноземних мов. Напередодні Дня Європи, який цього річ українці вшановували 22 травня, євроклуби підтримали добру традицію та провели пізнавальні та естетичні заходи з цієї нагоди. Найактивнішими стали євроклуби таких професійно-технічних навчальних закладів: ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі», ДПТНЗ «Березнівське вище професійне училище», Вище професійне училище № 1 м. Рівне, Вище професійне училище № 25 смт. ... Читать дальше »

Переглядів: 1250 | Додав: admin | Дата: 08.06.2016

21 червня 2016 року в Будинку культури села Горбаків Гощанського району відбудеться 6-й обласний відкритий фестиваль вокально-хорового мистецтва "Поліський краю дорогий...", присвячений творчості композиторів Рівненщини та Волині. Організатором фестивалю є Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області та товариство з обмеженою відповідальністю "Сільськогосподарське підприємство ім.Воловікова". 
До участі у фестивалі запрошуються вокально-хорові колективи та окремі виконавці навчальних закладів, закладів культури (незалежно від їх відомчого підпорядкування). Фестиваль ставить за мету патріотичне виховання засобами українського мистецтва, розширення культурно-мистецьких стосунків у міжрегіональному співтоваристві. Ласкаво просимо на фестиваль!
Переглядів: 545 | Додав: admin | Дата: 08.06.2016

МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР