26.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


 З метою виховання патріотів, громадян правової, демократичної держави навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області з 10 по 31 травня 2018 року проводився  обласний етап Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу»

У конкурсі взяли участь учні закладів загальної середньої та позашкільної освіти  Гощанського, Дубенського, Дубровицького, Здолбунівського, Березнівського, Володимирецького, Рівненського, Костопільського, Млинівського, Радивилівського, Сарненського районів, міст Дубно, та Вараш. 

Учасниками конкурсу стали також учні Рівненського професійного ліцею, ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей», Вищого професійного училища № 22 м. Сарни, Квасилівського професійного ліцею та ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі». 

На конкурс обласного етапу Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» було представлено 108 малюнків та 96 поетичних творів. ... Читать дальше »
Переглядів: 668 | Додав: admin | Дата: 31.07.2018

МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР