27.07.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 8
Гостей: 8
Пользователей: 0


17:32:40
Стартував Всеукраїнський конкурс учнівської творчості
 Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 09 листопада 2021 року №1/9299-21«Про проведення ХXІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості» з 01 листопада ц.р. в області стартував ХХІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості,що проводиться відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури і мистецтв України, Державного комітету України у справах сім’ї та молоді від 29 серпня 2003 року № 585/529/875, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 09 вересня 2003 року за № 779/8100, і проходить під гаслом «Об’єднаймося, ж брати мої».

До розгляду у конкурсі приймаються роботи на тему: «Заради честі, миру і майбутнього України» у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення», присвячені українським добровольцям, які свідомо, за покликом серця у важкий для нашої країни час стали на захист суверенітету і територіальної цілісності України. Епіграфом до творчих робіт пропонуються слова української поетеси Ольги Калини: «…Своє життя поклали на ваги, І не вагались жодної хвилини. Злякалися, спинились вороги. І ми сьогодні маєм – Україну!».

У конкурсних роботах має бути висвітлено таке явище, як «феномен добровольця», притаманне українському народу. Прикладом цієї національної риси є Запорізька Січ – воєнізована структура, що складалася з добровольчих батальйонів; легіон Українських Січових Стрільців, що також формувався виключно на добровольчих засадах задля втілення заповітної мрії про незалежність України. У роботах може бути описано патріотизм та героїзм, самовідданість та відвага, вірність українському народу сучасних добровольців-патріотів, які першими відчули відповідальність і стали на захист нашої держави.

Наказ про проведення дивитись ТУТ.
Просимо організувати проведення конкурсу відповідно до Положення.





 
Переглядів: 1192 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР