25.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


14:56:42
Звітний концерт юних залізничників
16 лютого 2019 року в Здолбунівському Будинку культури цементників відбувся творчий звіт художніх колективів ДНЗ Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту". Кожен виступ юних аматорів, більшість серед яких призери обласних конкурсів, викликав у глядачів захоплення і приємні враження.

Своїми виступами учасники створили барвисту, мистецьку феєрію. Майбутні залізничники не лише подарували частинку своєї душі глядачам в залі, але й отримали задоволення від щирих оплесків та схвальних відгуків.

Порадував присутніх та вразив майстерністю виконання Народний духовий оркестр (керівник Василь Денисюк). Тепло зустріли глядачі Народний оркестр народних інструментів (керівник Олександр Ткачик). Не залишив байдужими і Зразковий ансамбль естрадної пісні "Мереживо" (керівник Василь Коломис).  





Батьки учнів, які були присутні на концерті, отримали багато приємних вражень і переконалися у тому, що їхні діти дуже талановиті. Під час концерту у фойє залу було розгорнуто виставку робіт гуртківців декоративно-ужиткового мистецтва та технічної творчості закладу. 



Від навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області учасників концерту привітала методист Любов Сидорчук, яка відмітила, що в цьому навчальному закладі учні не тільки здобувають професію але й всебічно розвиваються: співають, грають на музичних інструментах, танцюють, творять шедеври своїми руками. 


Переглядів: 364 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР