19.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


11:16:07
Запрошуємо на Різдвяний фестиваль у Рівному
20 грудня 2017 року о 10.30 у актовій залі Технічного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування (м.Рівне, вул.Орлова, 35) проводитиметься ІІ етап обласного етнофестивалю «Вифлеємська зірка» серед учнів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів. Організатором фестивалю є управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації та Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області.
Фестиваль проводиться з метою залучення учнівської молоді до вивчення та популяризації кращих зразків українського народного мистецтва, збереження стародавніх українських звичаїв, які передаються з покоління в покоління. Етнофестиваль «Вифлеємська зірка» стає щороку місцем зустрічі для кращих художніх колективів, які діляться один з одним  найкращими побажаннями і світлим настроєм. Сюди приїдуть найталановитіші діти з усієї області, які створять для присутніх справжнє свято.
У програмі фестивалю – різдвяно-обрядові дійства, колядки, щедрівки.
Дорогі друзі, запрошуємо вас на етнофестиваль, де ви сповна відчуєте дух Різдва, зможете стати його безпосереднім учасником.
Переглядів: 435 | Додав: admin | Теги: Вифлеємська зірка
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР