26.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


19:09:02
Вітаємо кращих екскурсоводів музеїв ПТНЗ області
21 січня 2021року, напередодні Дня Соборності України, у КЗ «Рівненська обласна станція юних туристів» проводився І тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу».

Конкурс проводиться з метою виховання в учнів любові до рідного краю, бережливого ставлення до історії, духовної спадщини українського народу, розвитку музейної справи в закладах загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти.
Журі конкурсу проводило оцінювання за матеріалами відеозапису проведення екскурсії, презентаціїта текстового описуоглядової екскурсії.

Заклади професійної (професійно-технічної) освіти представляли учні –екскурсоводи музеїв ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей», Вище професійне училище № 22 м. Сарни та ДПТНЗ «Острозьке вище професійне училище». Потрібно відмітити, що усі юні екскурсоводи музеїв цих закладів впорались із завданням, гарно провели екскурсіїі представили музей свого закладу.

Враховуючи особливий формат цьогорічного конкурсу, членам журі було приємно переглядати та аналізувати екскурсії музеями закладів освіти області в яких поєдналися зусилля юних екскурсоводів та їх керівників-наставників.

За рішенням журі у секції історичні музеї ІІ місце вибороли Назарець Анастасія та Вакулко Денис – екскурсоводи музею ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей» (керівник – Любов Сахненко).


У номінації «Майстерність екскурсовода» І місце посіла Флеішфресер Раїса –екскурсовод музею з Вищого професійного училища № 22 м. Сарни (керівник – Євгеній Дударик).


За підсумками конкурсу, переможці будуть нагороджені Дипломами управління освіти і науки облдержадміністрації, а їх керівники Подяками управління освіти і науки облдержадміністрації за організацію пошуково-краєзнавчої, пошуково-дослідницької, просвітницької роботи музеїв закладів освіти, а в номінаціях «Майстерність екскурсовода» – Дипломами КЗ «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради.



 
Переглядів: 363 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР