26.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


09:10:45
Відкриття обласної виставки-конкурсу «Знай і люби свій край»

23 квітня 2019 року у навчально-методичному центрі естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області відбулося відкриття обласної виставки-конкурсу образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край». 

На заході були присутні учні та викладачі закладів професійної (професійно-технічної) освіти міста, вихованці Рівненського міського центру творчості учнівської молоді.

З вітальним словом до присутніх звернулася методист навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Вікторія Мельник.


 


Виставка-конкурс проводиться з метою пропаганди та популяризації   досягнень дитячих колективів та є своєрідним підсумком роботи гуртків у закладах загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти області. 
 


На даний час експозицію виставки представляють роботи учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
На розгляд журі подано близько 200 робіт з 23 напрямів декоративно-ужиткового та образотворчогомистецтва. 
 


Високим рівнем майстерності та естетичною досконалістю відзначаються роботи учнів  ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі»,  ДПТНЗ «Рівненський центр професійно-технічної освіти сервісу і дизайну», Вищого професійного училища № 22 м. Сарни,  ДНЗ «Дубенське вище художнє професійно-технічне училище», ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» та Рівненського професійного ліцею. 
 


Після підведення підсумків конкурсу роботи переможців будуть представлені на Всеукраїнську виставку у м. Київ.
Обласна виставка-конкурс «Знай і люби свій край» триватиме до 31 травня 2019 року.
 

 
Переглядів: 453 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР