29.03.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


17:11:44
Відбувся семінар бібліотечних працівників
23 листопада 2018 року базі ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей» Навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області був проведений семінар бібліотечних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти області за темою «Спільна робота бібліотеки та педагогічного колективу закладу професійної (професійно-технічної) освіти щодо забезпечення якісного освітнього процесу».

Директор ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей» Микола Петрович Морозюк привітав присутніх та розповів про перспективи розвитку навчального закладу, його кадровий потенціал, матеріальну базу та досягнення. Методист НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області Катерина Сіверс ознайомила присутніх з програмою семінару  та розповіла про основні напрями і прогнозування бібліотечної діяльності бібліотек.


 

Про досвід спільної роботи бібліотеки та педагогічного колективу ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей» щодо забезпечення якісного освітнього процесу розповіла бібліотекар ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей» Ольга Белік.
 

Завідуюча Зразкового краєзнавчого музею, викладач історії закладу Любов Сахненко поділилася досвідом роботи з теми «Дослідження історії рідного краю в контексті національно-патріотичного виховання учнівської молоді» та провела цікаву екскурсію музеєм.
 

Питання спільної роботи  бібліотеки та  викладачів української мови і літератури з вивчення та забезпечення інформаційних потреб учнівської молоді висвітлила викладач української мови та літератури Світлана Якимець.
 

Вихователь гуртожитку Ірина Кусковець зосередила увагу на питанні «Алгоритм виховної роботи в гуртожитку», а практичний психолог Амелія Бікус розповіла про співпрацю бібліотеки ліцею та психологічної служби і провела психологічний тренінг.
 

Виступи одержали схвальні відгуки учасників семінару, які висловили бажання налагодити подальшу співпрацю.
Підсумки семінару підбивали у методичному кабінеті під час проведення круглого столу.  Окреслюючи мету даного зібрання, голова  методичного об’єднання бібліотечних працівників Катерина Сіверс наголосила: люди, які причетні до виховання дітей, насамперед покликані не лише підготувати нове покоління до життя в сучасних інформаційних умовах, але й навчити його захищатися від сприйняття негативної інформації. Серед висловлених думок переважали розуміння необхідності створення нової моделі бібліотеки як інформаційного, дозвіллєвого центру, центру відродження та збереження народної культури, поєднання цифрових технологій з традиційними бібліотечними ресурсами.
 
 
 
Переглядів: 374 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР