24.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


13:29:29
Відбувся конкурс читців-гумористів «Поліські пересмішники»
19 листопада в актовій залі ВПУ № 1 м. Рівне відбувся обласний огляд-конкурс читців-гумористів «Поліські пересмішники» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти.

Учасників привітав директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Володимир Климюк, який зазначив, що завдання конкурсу - ознайомити присутніх з жанрами гумору, визначити правила використання жартів, вчитися бачити власні вади, звички, комплекси крізь призму посмішки.  

Цьогоріч в огляді-конкурсі читців-гумористів «Поліські пересмішники» взяли участь 60 учасників. З них 43 із закладів загальної середньої та позашкільної освіти і 17 із закладів професійної (професійно-технічної) освіти. 

 


За рішенням журі найкращими серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти були:

Шерестюк Іван – учень Полянської загальноосвітньої школи І - ІІ ступенів Сарненської райради; 
Одукалець Андрій – учень Здолбунівської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів № 5 Здолбунівської райради;
Коваль Євген та Громов Назар – учні Рівненської гімназії «Гармонія». Вмілими і дотепними жартами порадували глядачів учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти:
Попович Дмитро – учень Вищого професійного училища № 22 м. Сарни;
Максимчук Олена – учениця ДНЗ «Дубенське вище художнє професійно-технічне училище»; 
Болкуневич Всеволод та Костюк Владислав – учні ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей»;
Левчук Ганна та Вишневська Ларіна – учениці ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі».
 










«Сьогодні ми насолоджувались присмаком яскравого гумору. Те, що ми сьогодні побачили є надбанням українського народу, невід'ємною частиною його менталітету. Кожна нація може кепкувати з себе, а українці роблять це вишукано. І ми сьогодні в цьому переконались. Юні гумористи продемонстрували мистецтво живого слова, майстерне виконання й вміння відтворити характер твору» - сказала голова журі Наталія Савчук. 
 










Оргкомітет обласного огляду-конкурсу читців-гумористів «Поліські пересмішники» висловлює щиру подяку дирекції Вищого професійного училища № 1 м. Рівне за сприяння у проведенні цього прекрасного заходу. А всім учасникам щирого сміху, добрих жартів, нових дотепних вигадок.
Смійтеся на здоров’я!


 
Переглядів: 391 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР