28.03.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


12:30:55
Відбулася інструктивно-методична нарада з керівниками євроклубів професійно-технічних навчальних закладів області
10 січня 2020 року на базі Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області відбулася інструктивно-методична нарада з керівниками євроклубів професійно-технічних навчальних закладів області з теми «Особливості діяльності євроклубів закладів професійної (професійно-технічної) освіти у 2020 році»
Захід відвідали керівники 12  євроклубів, що діють у професійно-технічних навчальних закладах області.  


 

 

З вітальним словом до учасників наради звернувся директор Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Володимир Климюк. Методист НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області Оксана Кондратюк ознайомила присутніх з програмою заходу, окреслила ключові аспекти діяльності євроклубів у професійно-технічних навчальних закладах у 2020 році та розповіла про особливості співпраці з Представництвом ЄС в Україні.

 

 
Керівник євроклубу «Молодь Європи» ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей» Ольга Бєлік ознайомила учасників наради з практичними аспектами та можливостями співробітництва в освітній сфері з Українським культурним фондом.
 

 
Під час наради методист НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області Оксана Кондратюк провела з керівниками євроклубів анти-тренінг «Як не отримати грант від донора».
 

 
Керівник євроклубу «EUROWORLD» Вищого професійного училища №25 смт Демидівка Ігор Боратинський на нараді окреслив основні напрямки культурно–мистецької стратегії розвитку євроклубів. Учасники наради також розглянули попередні умови проведення конкурсу іноземної пісні, ініційованого НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області.
 

Керівники євроклубів відмітили, що отримали змістовну, корисну та цікаву інформацію щодо співпраці з Представництвом ЄС, Українським культурним фондом та вирішили не зупинятися на досягнутому і створити сучасні умови для прояву в учнів ПТНЗ інтересу до вивчення музичних культур Європейських країн та використання отриманих знань на практиці.
 

 
Переглядів: 263 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР