18.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


23:50:55
В Рівному відбувся конкурс «Юна зірка»
12 квітня 2019 року в актовій залі ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу та торгівлі» відбувся обласний огляд-конкурс української естрадної пісні «Юна зірка» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти. 

Цьогоріч  більше 200 учасників віком від 9 до 18 років з’їхались на конкурс, щоб показати свою виконавську майстерність, набратися досвіду, порадувати глядачів своїми піснями.  

Від імені організаторів конкурсу присутніх привітали: Ладюк Ольга Дмитрівна – заступник начальника управління – начальник відділу  виховної роботи та соціального захисту дітей управління освіти і науки облдержадміністрації та Климюк Володимир Миколайович - директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області. 





Виступи конкурсантів оцінювало досвідчене та компетентне журі у складі фахівців вокального мистецтва. Особливу увагу члени журі звертали на музичне оформлення твору, вокальні дані, складність обраної композиції і її виконання.
«Виступи учасників вражали своєю яскравістю та багатогранністю. Адже дитячі голоси звучали майстерно та вишукано, при цьому не втрачаючи природності та проникливості» - сказав голова журі Танасій Гарбуз. 



Кращими серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти  були:
Анна Гладищук ДНЗ « Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі»,
Чинара Гейдарова ДПТНЗ «Рівненський центр ПТО сервісу та дизайну»,
вокальний дует у складі Дар’ї Іванюк та Вікторії Веремійчук ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту». 







Серед учнів закладів загальної, середньої та позашкільної освіти  високу виконавську майстерність показали:
Наталія Возняк з Острожецького НВК Острожецької сільської ради Млинівського району,
Ольга Гладуненко Дубенського НВК «Школа-гімнзія»,
Дарина Терешкович ОЗ «Деражненський ліцей» Деражненської ОТГ,
Богдана Іванюк Рівненської ЗОШ I-III ступенів №13,
вокальне тріо у складі Вікторії Кальчук, Софії Омельчук та Карини Мохначук Здолбунівського районного центру творчості дітей та юнацтва Здолбунівської районної ради,
зразковий ансамбль естрадної пісні «Лорелей» Квасилівського НВК «Школа-ліцей» Рівненської районної ради,
ансамбль «Барви» ОЗ «Малівська ЗОШ I-III ст.» Боремельської сільської ради. 







Конкурс зібрав повний зал глядачів, які насолоджувались українською естрадною піснею. Надзвичайна атмосфера, щирість та відвертість обдарованих дітей надовго залишаться в серцях гостей та учасників обласного огляду-конкурсу української естрадної пісні «Юна зірка». 

.
Переглядів: 702 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР