20.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


11:51:19
В області визначено кращих екскурсоводів музеїв закладів освіти
23 січня 2019 року на базі КЗ «Рівненська обласна станція юних туристів» проводився І тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу».

Конкурс проводиться з метою виховання в учнів любові до рідного краю, бережливого ставлення до історії, духовної спадщини українського народу, природного довкілля; розвитку музейної справи в закладах позашкільної, загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти. На розгляд журі конкурсу було представлено 24 презентаційні екскурсії.

Заклади професійної (професійно-технічної) освіти представляли Ляшко Марія, учениця ІІІ курсу Вищого професійного училища № 22 м. Сарни, яка провела екскурсію за темою «Історія ВПУ – 22 міста Сарни» (керівник - викладач історії Дударик Євгеній Гнатович)

 


та Назарець Анастасія, учениця ІІ курсу ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей», тема її екскурсії була «Поліська вишиванка» (керівник - викладач історії Сахненко Любов Миколаївна).
 


За рішенням журі конкурсу Ляшко Марія здобула ІІ місце і була нагороджена Дипломом, а її керівник Подякою управління освіти і науки облдержадміністрації. Подякою нагороджена також Сахненко Любов Миколаївна. Це значний успіх наших учнів - профтехосвітян та їх керівників.
 



 
Переглядів: 327 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР