20.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


13:27:47
В гості до країни дитячого мистецтва
Ось і прийшло довгоочікуване літо, прекрасна пора для дорослих та малечі. Упродовж червня молодші школярі закладів освіти області відпочивають і пришкільних таборах . Програма кожного дня перебування у таборі чітко спланована і насичена. Діти відвідують музеї, театри, зоопарк, парки відпочинку, бібліотеки та інші заклади де можуть з цікавістю провести своє дозвілля і почерпнути багато важливого і корисного.

Своїх маленьких відвідувачів з великою радістю зустрічає і навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області де проходить виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Лише за декілька днів на ній побувало близько 200 відвідувачів з закладів загальної середньої освіти міста та прилеглих до Рівного районів, зокрема  Рівненської загальноосвітньої школи № 4 та № 22, Обарівського ліцею.
 





Діти з цікавістю слухали розповіді  методиста  Вікторії Богданівни Мельник про кожен з видів  декоративно-ужиткового мистецтва, задавали запитання, знайомилися з техніками виконання тих чи інших робіт.






Обов’язковим було і фотографування  найбільш вподобаних робіт. Для себе дітлахи почерпнули море приємних вражень, позитивних емоцій, визначилися з певними видами художньої творчості на майбутнє. Діти та вчителі залишилися задоволеними побаченим і висловили слова подяки за цікаву та захоплюючу екскурсію







Переглядів: 372 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР