27.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


14:55:24
Учасники євроклубу «Єврогоризонт» ВПУ №1 міста Рівне змагалися в інтелектуальній грі «Я - європеєць»
14 листопада 2017 року у Вищому професійному училищі №1 міста Рівне відбулась інтелектуальна гра «Я - Європеєць» між членами євроклубу «Єврогоризонт». Захід мав на меті розширити знання учнів про Європу і країни, що входять до складу ЄС, сприяти розвитку громадянської позиції, почуття відповідальності за спільне майбутнє європейського простору, виховання поваги до національних, культурних надбань європейських народів та української нації. З метою популяризації роботи євроклубу «Єврогоризонт» переглянути захід запросили усіх першокурсників. Гру оцінювало журі у складі: В’ячеслава Володимировича Вороневича, заступника директора з навчально-виховної роботи, Людвіни Іванівни Бестюк, заступника директора з навчальної роботи, Оксани Миколаївни Заяць та Олени Леонідівни Красовської, викладачів іноземних мов.



 
 

У інтелектуальній грі змагалися дві команди: «Європлюс» та «Єврогоризонт». Спочатку для розігріву командам запропонували «Бліцтурнір». На екран виводилося 12 зірок, кожна з яких приховувала запитання. Кожна команда по черзі обирала номер запитання та відповідала на нього відразу. Основна гра була найбільш насиченим блоком інтелектуального змагання адже містила 8 категорій, а саме: географічний пазл; історичний пазл; асоціативний пазл; математичний пазл; символічний пазл; українознавчий пазл; спортивний пазл; лінгвістичний пазл.
 
 

Команди по черзі обирали категорію і номер запитання. Якщо команда не знає відповіді, група підтримки мала право допомогти, але однією відповіддю. Фінальним етапом змагань стала Битва Титанів, яка і мала визначити найінтелектуальнішу команду. Проте у запеклій боротьбі обидві команди продемонстрували чудові знання і журі вирішило оголосити нічию. Незважаючи на те, що перемогла дружба, обидві команди отримали солодкі подарунки. 

 
 
Переглядів: 390 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР