26.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


13:15:02
У «Водограю» - Гран-прі міжнародного фестивалю
22-24 лютого у одному з найпрекрасніших міст Європи – місті Львові, у Державному Палаці естетичного виховання учнівської молоді, проходив Міжнародний фестиваль-конкурс «Перлини світових талантів 2019». Початок року для зразкового вокального ансамблю «Водограй» Вовковиївської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів став особливим. На Міжнародному фестивалі-конкурсі ансамбль здобув найвищу нагороду – Гран-прі, а також отримав сертифікат на безкоштовну участь у Міжнародних фестивалях Ігора Нетлюха та відпочинковий сертифікат на 1000 Євро для поїздки на літніх канікулах у Болгарію місто Кітен.


На врученні дипломів переможцям також нагородили дипломом керівника ансамблю Ярослава Пограничного за вагомий внесок у розвиток культури та мистецтв, дитячої та юнацької творчості талановитої молоді України.
 

Метою фестивалю було відродження, збереження і розвиток національних культур; встановлення творчих контактів, між учасниками, обмін досвідом; створення умов для підтримки та розвитку дитячої та юнацької творчості. Організатор фестивалю – Заслужений артист естрадного мистецтва України, генеральний директор телекомпанії «Моноліт» Ігор Нетлюх. Серед членів журі – Народні та Заслужені артисти України, Народні та Заслужені діячі культури і мистецтв України.



Переглядів: 449 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР