27.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


16:14:28
У Сарнах відбувся семінар керівників гуртків закладів професійної (професійно-технічної) освіти
29 листопада 2018 року на базі Вищого професійного училища № 22 м.Сарни відбувся семінар керівників гуртків художньо-естетичного напряму закладів професійної (професійно-технічної) освіти  області за темою «Оновлення змісту навчально-виховного процесу в гуртках художньо-естетичного напряму». Це був день інтенсивного обміну досвідом, обговорень нових проблем і подальших перспектив розвитку гуртків художньо-естетичного напряму. 


Учасників семінару привітав  директор Вищого професійного училища №22 м. Сарни Володимир Павлович Городнюк, який ознайомив присутніх з навчальним закладом та його здобутками. 
 

З темою «Організація самоосвітньої діяльності керівника гуртка як основа підвищення професійної компетентності. Використання мережі інтернет для підготовки та проведення занять у гуртках художньо-естетичного напряму» виступив директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Володимир Миколайович Климюк. Він зазначив, що на сучасному етапі слід докласти зусиль для збереження мережі гуртків, спрямувати діяльність педагогічних колективів на забезпечення умов для максимального охоплення учнів різними формами гурткової роботи. 
 

Методист навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Любов Миколаївна Сидорчук розкрила тему «Сучасні підходи до проблеми розвитку творчих здібностей особистості в гуртках художньо-естетичного напряму. Результативність участі в масових заходах з учнівською молоддю обласного та всеукраїнського рівнів». 

Керівник гуртка-методист ВПУ № 22 м. Сарни Надія Володимирівна Фесовець виступила з темою «Організація роботи гуртків ВПУ № 22 м. Сарни в системі національно-патріотичного виховання учнівської молоді».
 

В ході семінару було висвітлено питання про стан роботи, рівень досягнень керівників гуртків закладів професійної (професійно-технічної) освіти області та завдання на 2019 рік.».
 

Практична частина семінару проходила в актовій залі. Під час її проведення було продемонстровано результати роботи гуртків, які діють у ВПУ № 22 та проведено ряд майстер-класів із залученням учасників семінару.
 

На завершення учасники семінару подивились концерт за участю кращих художніх колективів ВПУ № 22: зразкового хору «Водограй» (керівник Панасюк Олена Яківна), зразкового танцювального колективу «Камелія» (керівник Юрчик Тетяна Вікторівна), вокально-інструментального ансамблю (керівник Сергійчук Василь Леонідович), учасників гуртка розмовного жанру (керівник Фесовець Надія Володимирівна). Юні аматори подарували присутнім справжній феєрверк гарного настрою та приємних вражень.
 



«За круглим столом» було підведено підсумки роботи семінару і наголошено на необхідності підвищення професійного рівня і творчої майстерності керівників гуртків, окреслено певні проблеми та перспективи подальшого розвитку. Кожен керівник гуртка мав змогу висловити свою думку.
 

Захід зацікавив присутніх, які для себе почерпнули щось нове і корисне. Учасники семінару висловили подяку організаторам за змістовну програму, його практичну складову, можливість отримати новий досвід для використання у своїй подальшій роботі. 
 
Переглядів: 530 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР