23.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


23:04:55
У Рівному відбувся семінар керівників гуртків закладів професійної (професійно-технічної) освіти
26 грудня 2019 року на базі Рівненського професійного ліцею  відбувся семінар керівників гуртків художньо-естетичного напряму закладів професійної (професійно-технічної) освіти області за темою «Активізація творчої і пізнавальної діяльності учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти засобами сучасних технологій».
 
 
З вітальним словом до учасників семінару звернулась Олена Полюхович – заступник начальника відділу професійно-технічної та вищої освіти управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації, яка наголосила на необхідності підвищення професійного рівня і творчої майстерності керівників гуртків. 


 



Директор Рівненського професійного ліцею Олексій Маркушин ознайомив присутніх із напрацюваннями закладу і окреслив пріоритетні напрями його діяльності. 
 



З темою «Сучасні технології – шлях до формування обдарованої особистості та розвитку творчих компетентностей вихованців гуртків художньо-естетичного напряму» виступив директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Володимир Климюк
 



Методист НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області Любов Сидорчук надала консультацію щодо оформлення фахової документації, а також було розглянуто проекти навчальних програм для керівників гуртків художньо-естетичного напряму. 
 



З досвіду щодо організації роботи гуртків у Клеванському професійному ліцеї в контексті національно-патріотичного виховання учнівської молоді виступила     художній керівник-методист Зразкового фольклорного ансамблю «Криниченька» Лілія Шахманцір та керівник Зразкового ансамблю естрадної пісні «Передзвін» Ірина Курильчук
 



Насичена, змістовна програма семінару сприяла створенню ділової атмосфери, зацікавленому професійному спілкуванню. Учасники обмінялися досвідом роботи, враженнями, обговорили нагальні питання підвищення ефективності гурткової роботи, побажали один одному талановитих учнів, ще більших перемог і злетів. 
 
 
Переглядів: 274 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР