29.03.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


14:53:52
У пам’яті нашій вони залишаться назавжди
21 листопада українці відзначають одне з нових, але знакових свят в історії України – День Гідності та Свободи. З метою донесення до молодого покоління правдивої інформації про події Революції Гідності, належного вшанування патріотизму і мужності учасників цієї доленосної події в житті українського народу, вшанування пам’яті загиблих за волю України, героїв Небесної Сотні та учасників АТО у професійно-технічних навчальних закладах області проводились патріотичні заходи. Зокрема, учні ПТНЗ взяли участь у акції «Запали вогонь біля пам'ятного знаку Героям Небесної сотні». У бібліотеці ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» був проведений тематичний вечір «За України долю став Майдан». Учні слухали пісні Майдану, переглянули відеохроніку тих подій, згадали земляків героїв Майдану, хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні.
 
 

Сьогодні кожен з присутніх заново пережив трагічні і водночас великі ті дні. Та боротьба триває, надихає нових героїв, виховує в молодого покоління силу духу, загартовує волю та характер.
 
 

З кожною кулею, яка зупиняє чиєсь серце, з кожною сльозинкою ми стаємо більш сильнішими, щоправда, заплативши зависоку ціну. Але Герої не вмирають!
 
 
Переглядів: 364 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР