20.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


16:09:45
У МОН визначили переможців Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури
Навчальна програма з позашкільної освіти художньо-естетичного напряму «Хлопчача капела бандуристів» (основний та вищий рівні, 5 років навчання) Горбатюк Ірини В’ячеславівни, керівника Зразкової капели бандуристів «Нащадки», здобула перемогу у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2018 році.

Експертна комісія Конкурсу відзначила високий фаховий та методичний рівень програми, знання керівником вікових особливостей дітей, використання сучасних методів і технологій навчання та виховання, змістовний навчальний матеріал, спрямований на розвиток навичок самостійної роботи, інтересу до відповідного напряму позашкільної освіти, естетику оформлення матеріалів.

На основі рішення експертної комісії Конкурсу буде порушено клопотання перед Науково-методичною комісією з позашкільної освіти Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України про присвоєння навчальній програмі Горбатюк І. В. грифа Міністерства освіти і науки України (без додаткової науково-методичної експертизи).
 
 
Переглядів: 403 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР