20.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


20:03:48
У МОН визначили переможців Всеукраїнського конкурсу
Уже 19 років поспіль проводиться Всеукраїнський конкурс учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!». До розгляду приймалися матеріали за темою «Ради тебе перли в душу сію, ради тебе мислю і творю...» (В. Симоненко «Задивляюсь у твої зіниці») у номінаціях «Історія України  і державотворення» та «Література». 

Конкурс має на меті активізацію виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, збереження і розвиток інтелектуального потенціалу України, а також державну підтримку талановитої молоді та творчої праці вчителів.

У номінації «Література» перемогу здобув КЛИМЕНКО Гліб, учень КЗ «Рівненський  обласний  науковий ліцей-інтернат ІІ – ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради, за збірку поезій «Україна це я» (учитель ЮРЧУК Таїса Панасівна).

У номінації «Історія України і державотворення» переможницею стала МИРОНЧУК Марина, вихованка Корецького районного будинку школярів, за науково-дослідницьку роботу «Олександр Драбинко - митрополит-реформатор» (керівник гуртка ОТЛИВАНСЬКА Ганна Георгіївна).

Переможці будуть нагороджені дипломами та цінними подарунками, а вчителі відзначені відомчими нагородами.
Щиро вітаємо переможців та їхніх наставників! Бажаємо успіхів для реалізації нових творчих задумів! 
 
Переглядів: 282 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР