27.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


13:17:24
Талановиті діти Костопільського БШЮ у Польщі
 Вихованці Костопільського будинку школярів та юнацтва взяли участь у Міжнародному фестивалі мистецтв «Талановиті діти України», який відбувся у польському місті Висова-Здруй. 

Для гуртківців участь у даному конкурсі була справжнім випробуванням творчих сил. Однак талант та віра допомогли здобути перемоги, гідно представити свій рідний край на міжнародному рівні і досягнути високих результатів:

«ГРАН-ПРІ» фестивалю - Овдійчук Тетяна, вихованка гуртка «Арт-майстерня» (керівник О. Лис). Юна художниця вразила журі своєю творчістю, професіоналізмом та оригінальністю. У свої 15, Тетяна має неабиякий досвід у образотворчому мистецтві. Вміння володіти пензлем та фарбами презентує на обласних, всеукраїнських конкурсах.
 

ІІ місце - Мокрова Вероніка, солістка вокального ансамблю «Кольорові сни» (керівник Ірина Салівончик) з піснею «Країна мрій». Дівчинка не уявляє свого життя без пісні та глядацької уваги. Завжди усміхнена, енергійна, дружелюбна. Не зупиняється на досягнутому. 
 

ІІ місце -  Ромашко Вікторія, солістка вокального ансамблю «Кольорові сни» (керівник Ірина Салівончик) з піснею «Молюся за тебе». Юна, талановита дівчинка. Впевнено крокує маленькими кроками до зірок.  Життєве кредо: «Піснею дарувати людям радість». 
 

Лауреат фестивалюКірноз Костянтин, вихованець гуртка «Крок за кроком» (керівник О. Тивонюк). Малює комікси про свої щоденні пригоди і спостереження. Це чудове хобі, яке приносить йому користь і заряджає позитивом. 
Окрім дипломів, кожна дитина отримала дорогоцінну медаль за проявлений на сцені талант. За високий рівень підготовки вихованців у конкурсі, за вміло організоване наставництво керівник групи – Ірина Салівончик отримала цінний  кубок, який поповнив арсенал нагород закладу.
 

Представники польської сторони тепло зустрічали наших дітей, захоплювались їх майстерністю і творчим потенціалом.
Під час фестивалю діти насолодились гірськими краєвидами курортного містечка Висова-Здруй. Побували у замку 16 століття, в якому жили заможні польські королі, у музеї іграшок, відвідали термальний басейн, здійснили поїздку у словацьке курортне місто Бардейов.
Участь у Міжнародному фестивалі «Талановиті діти України в Польщі» надихнула вихованців на нові звершення у мистецтві, допомогла молодим талантам здійснити кроки до мети та до здійснення мрії. Ця творча поїздка  принесла море позитивних емоцій і залишила багато незабутніх вражень та спогадів! А добрі світлини - яскраве тому підтвердження.
Переглядів: 496 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР