26.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


12:00:40
«Поліська січ» знову зібрала юних патріотів
25 жовтня 2018 року в актовій залі ДПТНЗ «Рівненський центр професійно-технічної освіти сервісу та дизайну» відбувся обласний фестиваль-конкурс патріотичної пісні «Поліська січ» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти.

Учасників фестивалю привітав директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Климюк Володимир Миколайович, який відзначив, що організовуючи цей фестиваль, ми відкриваємо двері для розвитку талантів та популяризації творів, які передають любов до своєї Батьківщини і героїчну боротьбу за її Свободу та незалежність. А також відкриваємо можливість юним виконавцям розкрити свій талант та донести до глядачів багату історію визвольного руху та героїзму українців.

У фестивалі взяли участь вокальні ансамблі, солісти, дуети тріо, гурти. Зі сцени лунали і повстанські пісні, пов’язані з героїчною історією нашого народу, і сучасні твори про незалежну Україну, і пісні, які народились під час подій на Майдані. Бурхливі емоції й незрівняні враження у глядачів викликали виступи усіх учасників фестивалю. Виступ кожного учасника вирізнявся оригінальністю та артистизмом.
 



За рішенням журі кращими серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти були:
Дарина Колінська – учениця Вербської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Дубенської районної ради,
Дарія Воловчук – учениця Козинського НВК Радивилівського району,
вокальний ансамбль Розвазької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради,
фольклорно-етнографічний гурт «Криниченька» Великовербченської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сарненської районної ради.
 



Дуже вдало розкрили тематику обраних творів колективи та окремі виконавці закладів професійної (професійно-технічної) освіти:
Дмитро Бацман – учень ДНЗ «Дубенське вище художнє професійно-технічне училище»,
Юлія Мартинюк – учениця ВПУ №25 смт Демидівка,
чоловічий ансамбль «Калинонька» ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі».
 



Під час проведення фестивалю проходила профорієнтаційна презентація закладів професійної (професійно-технічної) освіти Рівненщини.
 



Співаючи, ми зазираємо у нашу історію, у минуле, намагаючись обережно побачити картини народження української нації. Коли звучить пісня, то серце наповнюється почуттям любові до рідного краю, до свого народу, до України. Дякуємо учасникам фестивалю та бажаємо, щоб всі пам’ятали- лише від нас залежить доля нашої України. Тож бережімо нашу державу, бережімо одне одного.
 




 
Переглядів: 471 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР