26.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


11:40:45
Підведено підсумки обласного конкурсу дитячого малюнка «Україна без корупції»
Щорічно 9 грудня за ініціативою Організації Об’єднаних Націй відзначається Міжнародний день боротьби з корупцією. У цей день, 9 грудня 2003 року, в мексиканському місті Меріда на політичній конференції високого рівня була відкрита для підписання Конвенція ООН проти корупції (прийнята Генеральною асамблеєю ООН 31 жовтня 2003 року). Цей міжнародний договір передбачає заходи щодо попередження корупції, покарання винних, а також механізми міжнародного співробітництва в боротьбі з нею. «Україна без корупції» - під такою назвою з 14 листопада по 04 грудня 2017 року проходив обласний конкурс дитячого малюнка, організований управлінням освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації та навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області.


 

Конкурс продемонстрував високу активність учнів навчальних закладів області, належний естетичний та художній рівень творчих робіт, спрямованих на підвищення правової освіти і формування негативного ставлення до проявів корупції серед учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. Своє ставлення до корупції діти відобразили не лише в малюнках, але і в промовистих гаслах: «корупція – це хвороба, що передається через руки», «корупція карається законом», «корупція – бруд, ми за чисте життя!», «Корупції скажемо ні! Твоє Ні має значення».
 

01 грудня у навчально-методичному центрі естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області відбулося підведення підсумків конкурсу малюнків на антикорупційну тематику. На конкурс було представлено 167 малюнків з навчальних закладів 13-ти районів області, міст Рівне, Дубно, Острог та Вараш.
 

Перед членами журі, до складу якого входили: Онищук Катерина Пертрівна - головний спеціаліст відділу виховної роботи та соціального захисту дітей управління освіти і науки облдержадміністрації, Дребот Наталія Володимирівна - викладач КЗ «Рівненської державної дитячої художньої школи імені А. І. Мартиненка», Грещук Тетяна Миколаївна - методист КЗ «Рівненський міський методичний кабінет» та Мельник Вікторія Богданівна - методист навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області постало нелегке завдання адже всі роботи, представлені на оцінювання, вразили членів журі дитячою безпосередністю та ідейним різноманіттям. Вони були креативними, а головне – у творчій та саркастичній формі відображали сутність явища корупції.
 
 
Переглядів: 1145 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР