19.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


14:23:30
Підсумки обласного конкурсу з образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ»
З 15 до 30 квітня 2021 року Навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області був проведений онлайн ІІ етап обласного конкурсу з образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ».

Конкурс декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва – це звіт гурткової роботи за рік, демонстрація творчого потенціалу учнів.
На конкурс надійшло 379 робіт учнів закладів загальної середньої , позашкільної освіти та 46 робіт учнів закладів професійно(професійно-технічної) освіти.

Учасники конкурсу змагалися в номінаціях: різьблення по дереву, кераміка, ткацтво, батик, художній розпис, художня вишивка, вироби з природного матеріалу, художня обробка шкіри, бісероплетіння. Загалом на виставці було представлено понад 30 напрямів декоративно-ужиткового мистецтва. Роботи юних творців вражали своєю неповторністю, високим рівнем виконавської майстерності, оригінальністю, глибоким змістом та тематичною спрямованістю.

23 роботи, що вибороли І місце, представлені на Всеукраїнську виставцку – конкурс образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ» у м. Київ.

Дипломи Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області будуть надіслані переможцям на електронні адреси закладів освіти та територіальних громад.

З більш детальною інформацією за підсумками конкурсу можна ознайомитися ТУТ










Щирі вітання усім переможцям!

.
 
Переглядів: 259 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР