19.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


13:53:49
Обласний семінар-практикум з теми "Створення якісного журналістського відеопродукту на навчально-виховну та культурно-мистецьку тематику"
25 лютого 2020 року у НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області проходив семінар-практикум для лідерів учнівського самоврядування, які відповідають за інформаційне забезпечення з теми "Створення якісного журналістського відеопродукту на навчально-виховну та культурно-мистецьку тематику"
 
З вітальним словом до учасників семінару звернулися директор НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області Володимир Климюк та заступник начальника відділу професійно-технічної освіти управління освіти і науки облдержадміністрації Олена Полюхович. Вони наголосили на тому, що унікальність пробного проекту, щодо відкриття медіацентру в НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області полягає в тому, що створення цікавого альтернативного контенту на тему освіти та культури із залученням до процесу учнів та педагогів професійно (професійно-технічних) закладів відкриє новий погляд на висвітлення культурно-освітянської  тематики в інформаційному просторі усієї Рівненщини. 
 

У теоретичній частині заходу методист НМЦЕВУ ПТНЗ у Рівненській області Оксана Кондратюк ознайомила присутніх з основами медіаграмотності та окреслила практичні аспекти щодо якісної відеозйомки та професійного монтажу.
 

Родзинкою заходу стала доповідь гостя, відомого рівненського режисера та відеографа Павла Осіпова, який поділився своєю історією успіху та секретами знімального процесу.
 

Зазначимо, що усім учасникам семінару сподобалася гра з медіаграмотності "Медіазнайко", яку презентувала методист Оксана Кондратюк. В гру із задоволенням грали усі присутні 42 учасники заходу.

Дякуємо усім учасникам семінару-практикуму за увагу, співпрацю, чудові відгуки та щирі посмішки. 
 



 
Переглядів: 311 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР