18.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


15:40:08
Обласний семінар-практикум керівників гуртків декоративно-ужиткового мистецтва
28 березня 2019 року  Навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області спільно з Рівненським міським центром творчості учнівської молоді був проведений обласний семінар-практикум керівників гуртків декоративно–ужиткового  мистецтва закладів позашкільної та професійно-технічної освіти за темою «Печворк без голки».

Захід проходив на базі філії Рівненського міського центру творчості учнівської молоді «Ровесник». Учасниками семінару-практикуму стали 18 керівники гуртків від закладів позашкільної, професійної (професійно-технічної)  освіти та закладів освіти  об’єднаних територіальних громад області. 



 

Приймачек Тетяна Олександрівна, завідувач художньо-технічного відділу РМЦТУМ,  керівник гуртка «Основи дизайну» ознайомила присутніх з історією техніки «печворк», особливостями його використання у сучасному дизайні. Методист РМЦТУМ Хилько Любов Степанівна, керівник гуртка «Об’ємна тканепластика» провела з учасниками семінару індивідуальну творчу роботу з виготовлення «Золотої рибки» у техніці «Печворк без голки». В позитивній атмосфері та активній співпраці учасники підвищили  свою майстерність, власноруч виготовляючи оригінальні сувеніри.
 

Про  основні вимоги щодо оформлення робіт гуртківців для експонування на виставці розповіла учасникам семінару методист Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області з питань образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва Мельник Вікторія Богданівна.
 Вона також  висловила щиру подяку  колективу  міського центру творчості учнівської молоді за тісну та плідну співпрацю в проведенні заходу.
 

На завершення семінару відбувся круглий стіл де учасники поділилися враженнями, обговорили результати творчої діяльності, висловили думки,  пропозиції  та побажання.
 


 
Переглядів: 390 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР