29.03.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


14:22:56
Нагороди переможцям!
Де ще можуть учні проявити свої здібності, як не на творчих конкурсах та олімпіадах?.. Адже щороку міжнародні та всеукраїнські конкурси відкривають нові імена, висвітлюють безліч творчих ідей, переконуючи нас у невичерпності творчих можливостей учнівської молоді. Надзвичайно приємно, що творча молодь Рівненщини є у цьому плані надзвичайно активною.

Сьогодні від Міністерства освіти і науки України надійшли Дипломи переможцям ХХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що був запроваджений Указом Президента України у далекому тепер 2002 році. Мета конкурсу – популяризація творчої спадщини Тараса Шевченка, утвердження його духовних заповідей, активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, збереження і розвиток інтелектуального потенціалу України, державна підтримка талановитої молоді та творчої праці вчителів. 

Необхідно зазначити, що цього року переможці-випускники отримали хороший подарунок – додатково 10 балів до конкурсного бала при вступі до вишу. Від нашої області це:
ПІНЧУК Анастасія, учениця 11 класу Сарненського ліцею № 1 імені Т. Г. Шевченка Сарненської міської ради (вчитель – ТУРИК І. Р.)






та КОРНІЙЧУК Андрій, учень 11 класу Мутвицького ліцею Зарічненської селищної ради Вараського району (вчитель – ТУМАШ В. М.).






Перемогу здобула також учениця 5 класу Рівненської української гімназії Рівненської міської ради ЧЕРНИЦЬКА Владислава (вчитель – ГАВРИЛЮК О. В.).





За сумлінну працю, особистий вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та підготовку переможця у ХХ Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості Почесними грамотами Міністерства освіти і науки України нагородили і їх наставників.

Ми пишаємось вашими здобутками. Зичимо успіхів у студентському житті. Адже потужні кроки ви вже зробили. Тож будуйте своє майбутнє і  впевнено йдіть до мети!

 
Переглядів: 256 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР