25.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


09:21:16
ХІХ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості стартував
9 листопада 2019 року у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулось урочисте відкриття обласного етапу ХІХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!».
Тема цьогорічного конкурсу «Видатні постаті рідного краю».
У заході взяли участь: координатор конкурсу в області, методист Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Катерина Сіверс; голова обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка Іван Вєтров, рівненський письменник Євген Шморгун, члени правління обласного та міського товариства «Просвіта». Відкриття конкурсу проходило у рамках заходів, присвячених Дню української писемності та мови, організованих Рівненським обласним об’єднанням Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка. 




 
Конкурс проводиться управлінням освіти і науки та управлінням культури і туризму обласної державної адміністрації у номінаціях: «Література», «Історія України і державотворення», «Образотворче мистецтво», «Декоративно-ужиткове мистецтво».
До участі у конкурсі запрошуються учні закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти.
 

 
Переглядів: 344 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР