26.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


15:00:22
Кетягом червоної калини за працю вам вклоняється земля!

У прекрасну пору приходить до нас освітянське свято. Це час, коли шелестить падолистом осінь і снує у лузі мереживо бабиного літа, а червоні кетяги калини пломеніють, немов дарують весь жар любові нашим учителям. Учитель в Україні завжди був і залишається подвижником. Бо сіє розумне, добре і вічне.

03 жовтня 2019 року в Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі відбулися урочистості та святковий концерт, присвячені Дню працівників освітиСвято стало чудовою нагодою засвідчити свою любов та безмежну шану освітянам за натхненну і самовіддану працю, за  безсонні ночі, невтомні руки і гарячі серця.


 
Організаторами дійства були управління освіти і науки обласної державної адміністрації, обласна рада Профспілки працівників освіти і науки та Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області.
 





 

 
 
Із професійним святом присутніх привітали та вручили нагороди начальник управління освіти і науки обласної державної адміністрації Григорій Таргонський, заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк та голова обласної ради профспілки працівників освіти і науки Юрій Кравець. Вони подякували педагогам за високе служіння обраній справі та невтомний творчий пошук і побажали їм нових здобутків на освітянській ниві. 
 

 
Родзинкою свята став яскравий святковий концерт, у якому брали участь кращі колективи художньої самодіяльності навчальних закладів області. Справжнім подарунком для присутніх став виступ відомого співака, півфіналіста співочого талант-шоу «Голос країни», золотого голосу нашого міста Назарія.
 

 
Переглядів: 246 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР