18.05.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


20:48:06
Яскрава перемога костопільчан
Підбито підсумки Всеукраїнського пісенного конкурсу «Україна – це світло - 2020», який проводився за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України в рамках Державної цільової програми «Молодь України» на 2016-2020 роки.

Конкурс проводиться з метою виявлення та підтримки обдарованих дітей та молоді, розвитку та популяризації вокального мистецтва України, збереження і примноження української пісенної спадщини.
 

 
Із 348 учасників зі всіх куточків України, лауреатами стало 65. І серед них, у номінації «Естрадний вокал, солісти 8 -11 років» І місце посіла ГЕНОВА Єва, вихованка театру пісні «Співограй» Костопільського будинку школярів та юнацтва (керівник Софія Кубашевич). Талановита костопільчанка вразила журі трепетним виконанням української народної пісні «Летіла зозуля».
 

Окрім диплому, головним призом для Єви стала трансляція запису пісні на телеканалі Малятко ТV. Також дівчинка отримала можливість записати виконання пісенного твору на професійній студії та відзняти до нього відео.
 

Позитивні емоції Єві і її керівнику Софії Анатоліївні принесла зустріч з Лесею Горовою, Народною артисткою України, членом Національної спілки композиторів України, яка є головою журі конкурсу. Пісні, автором яких є Леся Горова, користуються великою популярністю у колективі, де займається Єва.
 
 

Переглядів: 357 | Додав: admin
МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР