26.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Відповідно до Плану проведення обласних заходів із дітьми та учнівською молоддю за напрямами позашкільної освіти у 2021 році, затвердженого наказом управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації від 19 січня 2021 року № 08, з метою виявлення та підтримки талановитої учнівської молоді, розвитку та популяризації жанру української естрадної пісні з 12 квітня по 28 травня 2021 року був проведений обласний огляд-конкурс української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти.

У Конкурсі взяли участь учнівські колективи та окремі виконавці закладів освіти Рівненщини віком від 6 до 18 років.

Цьогоріч на розгляд журі надійшло 137 електронних заявок від переможців відбіркових етапів із закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти області. Учасники конкурсу змагалися в номінаціях: «Солісти» та «Дуети, тріо, квартети, естрадні колективи». ... Читать дальше »
Переглядів: 667 | Додав: admin | Дата: 04.06.2021

В області завершився конкурс драматичних та лялькових колективів «ТАЛАНОВИТА УКРАЇНА» серед учнів закладів освіти, організований Навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області.

Свої конкурсні вистави представили 29 колективів – учасники гуртків, театральних та лялькових колективів, літературних студій закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти області – усі, хто любить і шанує мистецтво театру. ... Читать дальше »
Переглядів: 429 | Додав: admin | Дата: 04.06.2021

МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР