04.05.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


 З метою виявлення талановитих дітей засобами театрального мистецтва Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області проводив обласний заочний огляд-конкурс драматичних та лялькових колективів «Талановита Україна» серед учнів закладів освіти області.

У огляді-конкурсі взяли участь 19 колективів закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти області. На розгляд журі конкурсу було запропоновано роботи у номінаціях «найкращий драматичний колектив» та «найкращий ляльковий театр». ... Читать дальше »
Переглядів: 382 | Додав: admin | Дата: 07.12.2020

З 23 листопада по 04 грудня 2020 року Навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області з метою організації змістовного дозвілля учнів та підвищення ролі фотоаматорства у художньо-естетичному вихованні підростаючого покоління проводився обласний дистанційний етап конкурсу робіт юних фотоаматорів «МОЯ УКРАЇНО!» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Цьогоріч у конкурсі взяли участь юні фотоаматори із 15 закладів області. На розгляд журі конкурсу було представлено 96 фоторобіт у номінаціях: «макрофотографія», «натюрморт», «пейзаж», «побутова фотографія», «флора і фауна», «портрет»,    ... Читать дальше »
Переглядів: 316 | Додав: admin | Дата: 07.12.2020

МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР