04.05.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


30 вересня 2020 року в Українському центрі позашкільної освіти були підведені підсумки Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу».

Організаторами конкурсу були Міністерство освіти і науки України, Український державний центр позашкільної освіти, Командування Сухопутних військ Збройних Сил України, Громадська спілка «Вища координаційна рада з питань ветеранів та учасників антитерористичної операції». 

Метою конкурсу було надання моральної підтримки воїнам ООС, розвиток почуття патріотизму та відповідальності за майбутнє своєї держави, виховання любові до рідного краю, родинного вогнища та національної культури, розвиток і підтримка здібних, обдарованих і талановитих дітей. На конкурс були представлені роботи у розділах: образотворче мистецтво та поезія (вірші) присвячені значущим подіям захисту України. 

У обласному етапі конкурсу взяли участь учні закладів загальної середньої та позашкільної освіти Дубенського, Володимирецького, Сарненського, Березнівського, Рокитнівського, Радивилівського районів, Бокіймівської сільської ради. ... Читать дальше »
Переглядів: 770 | Додав: admin | Дата: 06.10.2020

МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР