25.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


06 грудня у Навчально-методичному центрі естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області відбулося підведення підсумків обласного конкурсу малюнків «Україна без корупції».
На конкурс було представлено 182 малюнки  із закладів освіти 14 районів області, міст Рівне, Дубно та Вараш.
Своє негативне ставлення до явища корупції показали також учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти, зокрема Рівненського професійного ліцею, ДПТНЗ «Саренський професійний аграрний ліцей», ДНЗ « Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту», ДПТНЗ «Дубровицький професійний аграрний ліцей» та Вищого професійного училища № 22 м .Сарни. ... Читать дальше »
Переглядів: 483 | Додав: admin | Дата: 07.12.2018

Відповідно до наказу управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації від 28.11.2018 року за № 466 в області проводиться І тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів «КРАЙ, В ЯКОМУ Я ЖИВУ».
Конкурс відбудеться 24 січня 2019 року.
Для участі у Конкурсі потрібно до 15 січня 2019 року подати заявки з поміткою «конкурс екскурсоводів» на електронну адресу КЗ «Рівненська обласна станція юних туристів» rivne_sytur@ukr.net.
Реєстрація учасників Конкурсу буде проводитись з 9.00 до 9.45, у приміщенні комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради за адресою: м. Рівне, вул. В.Чорновола, 74.
Умови проведення I туру Всеукраїнського  конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів «КРАЙ, В ЯКОМУ Я ЖИВУ» додаються. ... Читать дальше »
Переглядів: 395 | Додав: admin | Дата: 07.12.2018

МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР