25.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


З 27 по 29 березня у Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва з успіхом пройшов черговий VІ Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-конкурс юних вокалістів «Пісня над Бугом», організований Українським державним центром позашкільної освіти, Міністерством освіти і науки України та Управлінням освіти Хмельницької міської ради на базі Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва. 
Фестиваль покликаний сприяти відродженню та утвердженню духовних цінностей українського народу, залученню дітей та юнацтва до вивчення та розуміння кращих зразків традиційного народного та сучасного українського мистецтва, ... Читать дальше »
Переглядів: 478 | Додав: admin | Дата: 04.04.2018

30 -31 березня у місті Черкаси відбувся ІV Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Штурм - 2018», який відкриває нові обличчя та підтримує юні таланти. Юні артисти з різних куточків нашої країни знайомили глядачів і членів журі з кращою своєю творчістю.
Основним завданням фестивалю-конкурсу є культурологічна та інформаційна діяльність, виявлення та підтримка молодих виконавців і авторів у фестивальних жанрах: вокал, хореографія, театральне мистецтво, інструментальний жанр.
... Читать дальше »
Переглядів: 351 | Додав: admin | Дата: 04.04.2018

МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР