25.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


    21-23 квітня 2017 року у місті Львові за ініціативи ВГО «Європейська фестивальна-концертна молодіжна ліга» при підтримці Міністерства освіти і науки України відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Зірковий Грамофон Талантів 2017».
    На фестивалі свій творчий потенціал демонстрували діти із одинадцяти  областей України (загалом 300 конкурсантів у різних номінаціях). Представниками Рівненської області були учасники Зразкового колективу  циркової студії «Каскад» Костопільського будинку школярів та юнацтва Костопільської районної ради у складі 37 вихованців (керівник Грицюк Л. Г.). 
    Завдяки високому рівню виконання акробатичних композицій, сценічній майстерності, оригінальним костюмам вихованці циркової студії здобули  Гаран-прі фестивалю конкурсу за виконання художнього номеру «Шлях до світла». 
  Феєрверком нагород відзначився виступ учасників студії на Львівський сцені. Так, у номінації «Циркове мистецтво» І місце вибороли Токар Анастасія та квартет у складі Кочакової Ілони, Токар Анастасії, Веденєєвої Соломії, Вовчук Анастасії. Мельник Христина, Драпчинська Вікторія, Петрина Олександра, Надійко Дарина та дует у складі Веденєєвої Соломії та Полюхович Олександри здобули ІІ місце.
  Всі  учасники конкурсу отримали нагороди від організаторів та спонсорів фестивалю. Приємним подарунком слали сертифікати на участь у наступних Міжнародних фестивалях-конкурсах, що проводитимуться за ініціативи ВГО «Європейська фестивальна-концертна молодіжна ліга»,  зі знижкою від 30 до 100%.
Вітаємо переможців та бажаємо підкорення нових вершин! ... Читать дальше »
Переглядів: 554 | Додав: admin | Дата: 25.04.2017

МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР