23.04.2024

  
ПривітГость!

МІЙ ПРОФІЛЬ РЕЄСТРАЦІЯ ВИХІД ВХІД

НМЦЕВУ ПТНЗ
у Рівненській області

МЕНЮ САЙТУ

БІБЛІОТЕКАРЮ

КЕРІВНИКУ ГУРТКА

ЗАРАЗ НА САЙТІ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


26 березня 2016 року на базі 7 навчального корпусу Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне, вул. Карнаухова 53а) відбувся дискусійний клуб за темою «Чи готові українці жити за правилами європейського співтовариства?»
Дискусійний клуб відбувся в рамках щорічного всеукраїнського проекту Представництва Європейського Союзу «ЄС: вибір української молоді». На початку заходу координатор зустрічі Ірина Диба розповіла про умови та переваги конкурсів ініційованих Представництвом ЄС. Згодом всі учасники отримали коротке відео-привітання від Давида Стуліка, прес-аташе ЄС в Україні. Також лунали слова вітання від Миколи Орлова, засновника громадської організації «Аналітичний центр розвитку міста «ЗЕОН». Серед євроклубів, які діють у професійно-технічних навчальних закладах області учасниками дискусійного клубу стали учні та ... Читать дальше »
Переглядів: 467 | Додав: admin | Дата: 28.03.2016

22-23 березня 2016 року у місті Хмельницькому відбувся Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-конкурс юних вокалістів «Пісня над Бугом». Солістка гуртка «Сучасна естрадна пісня» Кізілова Валерія з Державного навчального закладу «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» виборола у ньому почесне ІІ місце (номінація «Естрадна пісня»).
Цьогорічне свято пісні зібрало близько 400 талановитих виконавців з  позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних і вищих навчальних закладів України.
Виступи учасників фестивалю-конкурсу оцінювало компетентне журі, яке очолювала Народна артистка України, солістка Хмельницької обласної філармонії – Марія Ясіновська.
Від нашої області у роботі журі брав участь керівник гуртка художньої самодіяльності ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» Віталій Лампека. ... Читать дальше »
Переглядів: 443 | Додав: admin | Дата: 28.03.2016

МИ У FACEBOOK

НАШ МЕДІА-ЦЕНТР